Prijsuitreiking 2016

Op 17 november jl., tijdens de Betondag 2016, maakte de juryvoorzitter, prof.dr.ir. Theo Salet, de prijswinnaars bekend van de ENCI Studieprijs 2016.

Dit jaar waren er 18 deelnemers aan de ENCI Studieprijs: 12 in de categorie Universiteit, 3 in de categorie Hogeschool en 3 in de categorie Professional Masteropleidingen. De inzendingen in de categorie Universiteit komen van studenten van de TU Eindhoven, TU Delft, KU Leuven en Universiteit Gent. De inzendingen in de categorie Hogeschool komen van de studenten van de Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Rotterdam en de bacheloropleiding van de Universiteit Gent. De inzendingen in de categorie Professional Masteropleidingen komen van studenten van de opleidingen  Betonconstructeur PMSE BV/BmS en Betonconstructeur MSEng BV/BmS. In totaal zijn door de jury 9 studies genomineerd voor een prijs.

img_7713  stemming publieksprijs 2015img_7711

Tijdens een aparte bijeenkomst, om 12.00 uur in Arena Wit, gaven de genomineerden zelf nog een korte toelichting op hun studie om het aanwezige publiek ervan te  overtuigen dat juist zijn/haar studie in aanmerking kwam voor de extra Publieksprijs. De winnaar hiervan was, na de stemming door het aanwezige publiek: Marijn Bruurs van de Technische Universiteit Eindhoven.

Daarna was om 13.00 uur in Arena Rood, de prijsuitreiking van de ENCI Studieprijs waarbij de juryvoorzitter de beoordelingen van de jury toelichtte.

winnaars-esp-2016-groepsfoto-bewerkt

de winnaars van de ENCI Studieprijs 2016 met juryvoorzitter prof. Theo Salet

Meer informatie over de winnaars en het juryrapport: Brochure winnaars ENCI Studieprijs 2016.