Inschrijven

Alle informatie over de voorwaarden van deelname, vind je op onze pagina: Reglement. Je kunt je inschrijven door onderstaande stappen te volgen.

Deadline
 1. Inschrijven voor de ENCI Studieprijs 2017 kan uiterlijk t/m 15 september 2017, met het inschrijfformulier: ENCI Studieprijs 2017 inschrijfformulier. Als de gevraagde bijlagen te groot zijn om als bijlage mee te sturen, kun je deze ook digitaal met ons delen via de gratis website: www.wetransfer.com, of versturen via de post op een cd of usb-stick.

Goedkeuring docent
2. De inschrijving van een studie wordt gedaan door de student(en), maar wel met goedkeuring van de docent. De docent tekent dn ook op het inschrijfformulier.

Omschrijving
3. Een inzending van een ontwerp moet worden voorzien van een korte omschrijving van het ontwerp van de betonconstructie.

Inschrijfformulier
4. Voor de aanmelding moet het inschrijfformulier ENCI Studieprijs 2017 volledig ingevuld zijn. Ook vragen we je om alle hieronder genoemde bijlagen gelijk mee te sturen.

De gevraagde bijlagen bij het inschrijfformulier

Bijlage 1: het afstudeerwerk met eventuele bijlagen (als pdf-bestand). De studie en/of de bijlagen mogen niet uit meer dan drie pdf-bestanden bestaan. Bij meer dan 1 pdf, de juiste volgorde van de studie en de bijlagen duidelijk aangeven in de bestandsnamen door b.v. een nummering 1-2-3 of letters a-b-c-.

Bijlage 2: een individuele, digitale (pas)foto(‘s) van de student(en) (als jpg-bestand), met als bestandsnaam de naam van de student.

Bijlage 3: een digitale illustratie (foto/figuur) (als jpg- of pdf-bestand) die representatief is voor de studie.

Bijlage 4: een duidelijke samenvatting van de studie (als word- of pdf-bestand) van ongeveer 1 A4, met aanduiding van de essentiële punten waarop de studie ingaat en de uit de studie te trekken conclusies.